Kontakt os

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål?
  Samarbejde
   Chat med os på hverdage kl. 09.00-15.00

   MEST STILLEDE SPØRGSMÅL

   Før du afgiver din bestilling

   Giver I rabat, hvis jeg bestiller mere end én test?

   Vi har ofte tilbud. Det er almindeligt at teste flere familiemedlemmer på samme tid.

   Kan jeg stole på testresultaterne?

   Vi arbejder med tyskbaserede akkrediterede og certificerede laboratorier med lang erfaring, som læger i hele Europa har tillid til og bruger. Vores partnerlaboratorier er certificeret i henhold til EN ISO 15189 og ISO 13485.

   Hvordan udføres testen?

   Hvordan fungerer testen?

   Testen tages enten via blodprøve, afføring, urin, spyt eller udånding. Når du har afgivet din bestilling, sender vi dig et testkit med alle de materialer, du skal bruge for selv at udføre testen derhjemme med både de rigtige materialer og en vejledning. Prøven sendes derefter i en vedlagt kuvert til vores testlaboratorium til analyse. Du kan læse mere om vejledninger til de enkelte testmetoder her.

   Hvor meget blod, afføring, urin eller spyt skal der bruges til en prøve?

   Hvert testkit leveres med klare instruktioner om, hvor meget blod, afføring, urin eller spyt du skal aflevere for at give vores laboratorium nok materiale til analyse. Læs vejledningen omhyggeligt, inden du begynder at tage prøverne, så du ved, hvordan du skal gå frem.

   Hvis du har spørgsmål om testmetoden eller proceduren for vores tests, skal du ikke tøve med at kontakte os, så hjælper vi dig!

   Instruktioner for alle vores test findes her.

   På hvilket tidspunkt på dagen skal jeg tage testen?

   For de fleste prøver kan du tage din prøve på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, undtagen for nedenstående prøver, hvor der gælder andre instruktioner:

   • Aminosyretesten og ernæringstesten bør tages på tom mave om morgenen.
   • Vores Kortisol-test, som opsamles flere gange om dagen, begynder du at tage om morgenen, så snart du står op. Du kan finde flere oplysninger om kortisoltesten her.
   • Urinprøverne tages om morgenen, enten fra din første eller anden morgenurin, alt efter hvilken test du skal lave.
   • For vores komplette hormontest, som blandt andet måler kortisol, skal disse test tages om morgenen.
   • SIBO tages lettest om morgenen på grund af, at man skal faste timerne før, og omfatter også flere prøvetagninger i løbet af en dag.
   • Testosteron testes på forskellige tidspunkter i løbet af en dag og bør planlægges fra morgenstunden, så det ikke bliver stramt med tiden senere på aftenen.
   • Melatonintesten tages om aftenen.

   Hvad sker der, hvis jeg tager prøven forkert?

   Hvis du læser instruktionerne omhyggeligt, inden du tager testen, bør det gå som det skal. Skulle noget gå galt, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig.

   Påvirker medicin testen?

   Ja, nogle lægemidler kan påvirke vores test. Før din test anbefaler vi derfor, at du dobbelttjekker med din læge/terapeut, om du kan fortsætte med medicin og kosttilskud, så de ikke påvirker dine testresultater.

   • Anbefalinger for SIBO kan findes på produktet.
   • Til tarmsundhedstest bør probiotika ikke tages 48 timer før.
   • Undgå antihistaminer 24 timer før allergitest.
   • Undgå indtagelse/brug af hormonpræparater 7 dage før vores hormontest, medmindre du ønsker, at din indtagelse skal indgå i din testanalyse.

   HVORDAN SKAL TESTEN UDFØRES?

   Hvorfor skal jeg sende min test på en mandag?

   Dette er en generel anbefaling, så din test ikke bliver lagt i postkassen i weekenden. Det er muligt at sende andre dage, men vi anbefaler at sende den om mandagen. Glutenintolerancetesten og Melatonintesten skal dog sendes om mandagen på grund af kortere holdbarhed.

   Hvad skal du overveje, før du tager testen?

   Vi anbefaler, at du planlægger, at du tager testen om mandagen – dette er ekstra vigtigt, hvis du laver glutenintolerancetest og melatonintest, da disse har en kortere holdbarhed og skal nå frem til vores laboratorium på hverdage. Hvis du tager vores Allergi, Fødevareintolerancetest eller Histamin test, anbefales det, at du har været udsat for de emner, der indgår i testene, inden for de sidste tre måneder. Hvis der er gået længere tid end dette, er der risiko for, at det ikke vil påvirke og blive vist i dine testresultater.

   Vores SIBO-test kræver også, at du justerer din kost og indtag af eventuelle kosttilskud eller lignende både et par uger før og de sidste timer før din test. Læs vejledningen grundigt igennem, så du ved, hvilken kost du må spise, for at dit testresultat bliver så pålideligt som muligt.

   Hvornår og hvordan får jeg mit resultat?

   Du får dit testresultat senest 15 arbejdsdage efter, at du har indsendt din test. Du modtager en e-mail, når resultatet er klar, og du skal blot logge ind på https://my.gettested.io, hvor du kan downloade dit resultat.

   ER DU INTERESSERET I ET SAMARBEJDE?

   Samarbejder I med hospitaler og andre klinikker?

   Ja, vi har partnere flere steder i Europa. Er du interesseret i at sælge vores test på din klinik? Kontakt os!

   Er du interesseret i et samarbejde med os? 🙂

   Vi arbejder gerne sammen med seriøse virksomheder og profiler, der kan fremme sundhedsrelaterede spørgsmål i vores samfund. Kontakt os ubetinget på [email protected].