Refundering- og returneringspolitik

Købsbetingelser

Generelle vilkår og betingelser
Get Tested International AB tilbyder en bred vifte af sundhedsanalyser til privatpersoner og virksomheder. Vi samarbejder med en række underleverandører af medicinsk laboratorievirksomhed til analyse af prøverne.

For at bestille vores analyser skal du være mindst 18 år gammel, personer under 18 år skal have en tilladelse fra en forælder.
Get Tested International AB er ikke en erstatning for traditionel sundhedspleje. I tilfælde af problemer bør du altid kontakte sundhedsvæsenet.
Når du afgiver din bestilling, accepterer du vores købsbetingelser.

Testresultater
Du modtager dit testresultat digitalt via det login, du oprettede, da du registrerede din test. Svartiden varierer for forskellige analyser, information om hvor lang svartid din analyse tager, kan findes på produktsiden. Du er som kunde selv ansvarlig for at registrere dit unikke test-ID for at modtage dit analysesvar. Dine analysesvar sendes krypteret med ID-verifikation for maksimal sikkerhed.

Forsendelses- og leveringsbetingelser
Forsendelse koster 40DKK
Vores produkter sendes til den adresse, du har angivet ved bestilling. Du er som kunde ansvarlig for at oplyse korrekte adresseoplysninger ved bestilling. Hvis du ikke har modtaget din levering inden for 10 arbejdsdage, bedes du kontakte os på [email protected], så vil vi hjælpe dig.

Priser og betaling
Alle priser er angivet i DKK inklusive moms.
Betaling sker ved kortbetaling via betalingsudbyderen Nets, Stripe & Klarna som accepterer VISA, Mastercard eller AMEX.

Fortrydelsesret
Du har som kunde en 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen begynder at gælde fra den dag, du har modtaget dine varer. Fortrydelsesretten gælder kun for analyser, der ikke er blevet sendt til laboratoriet med henblik på analyse, og hvor testkittet, herunder den forudstemplede kuvert, ikke er blevet brugt. Kontakt [email protected] for at udøve din fortrydelsesret og få yderligere instruktioner. Hvis du ikke returnerer alt i original stand, forbeholder vi os ret til at fratrække tilbagebetalingsbeløbet for at dække gebyrerne for materialeomkostningerne.

Vi beder dig følge instruktionerne nøje. Hvis du mod forventning har brug for mere materiale til at udføre din test, kan du selv købe det i vores onlinebutik. Det skyldes, at vi har presset priserne til det maksimale, så du som kunde får det bedste tilbud på markedet.

I tilfælde af fortrydelsesret refunderer vi dig pengene inden for 30 dage fra den dag, du har modtaget varen. Eventuelle forsendelses- og returomkostninger afholdes af kunden og refunderes ikke.

Hvis du som kunde har brugt dit testkit og fortryder dit køb efterfølgende, vil vi opkræve en omkostning på 150 DKK for testkittet og 40 DKK for forsendelse (i alt 190 DKK), som trækkes fra det samlede beløb, vi refunderer dig, dette for at dække omkostningerne til prøvematerialet.

Reklamation
Hvis den vare, du har modtaget, er beskadiget, eller hvis du har modtaget den forkerte vare, bedes du kontakte [email protected] så hurtigt som muligt, så vil vi hjælpe dig.
Vi beder dig følge instruktionerne nøje. Hvis du uventet skulle få brug for mere materiale til at udføre din prøve, bedes du kontakte [email protected].
I tilfælde af en tvist følger vi det almindelige klagenævns anbefalinger.

Kundens integritet
De personlige oplysninger, som du giver i forbindelse med dit køb, gemmes for at vi kan opfylde vores aftale om tjenester eller produkter over for dig. I henhold til persondataloven har du ret til at få adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig. Kontakt os på [email protected], hvis der er oplysninger, der er forkerte, så retter vi dem eller sletter dem.

Hvis du har valgt at modtage vores nyhedsbreve, behandler vi også dine personoplysninger for at kunne sende dig information om vores virksomhed.

Andet
Get Tested International AB forbeholder sig ret til at foretage prisændringer og er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, der kan tilskrives et laboratorium, der anvendes til prøvetagning og analyse. Get Tested International AB forbeholder sig ret til at lave fejl i artikeloplysningerne.