Om os

Om os

heart-icon

Mere end 1000 kunder om måneden fra hele europa.

user-icon

Mere end 50 klinikker bruger vores test

ISO-icon

ISO-certificeret laboratorium

list-icon

Alle tests udføres hjemmefra, og testresultaterne leveres digitalt

GetTested tilbyder effektive, overkommelige og sikre laboratorieundersøgelser til en overkommelig pris. GetTested’s mission er at levere den perfekte løsning til alle medicinske laboratoriebehov, der er tilgængelige direkte til forbrugertest. GetTested er forpligtet til klinisk ekspertise med en opfindsom tilgang og tilbyder en bred vifte af diagnostiske test med eller uden godkendelse fra en læge, så patienterne kan tage kontrol over sundhedsudgifterne og samtidig følge deres generelle helbred.

Vi stræber efter at yde fremragende kundeservice med engageret og højtuddannet personale. Kunden kommer først hos GetTested, vi garanterer test af højeste kvalitet og præcise resultater. Vi er tilknyttet førende fuldt akkrediterede, ISO-certificerede, medicinske referencelaboratorier i regionen. Vi holder os til strenge standarder for beskyttelse af personlige oplysninger og HIPAA.

Gettested International AB er en svensk registreret virksomhed, med hovedkontor i Stockholm. Org. nummer 559296-6773 . Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!

Der er ingen nem og hurtig måde at spore, hvad der virkelig foregår i din krop, hvilket betyder, at de fleste mennesker er tvunget til at vente, indtil noget går galt, før de kan reagere. Vi omfatter de varer og tjenester, der vil gøre det muligt for folk at kontrollere deres velvære proaktivt ved hjælp af komfort, lethed og perspektiv. Når du ved, hvad der foregår i din krop, kan du forstå de sundhedsmæssige konsekvenser af din livsstil og begynde at foretage subtile justeringer, der fører til et sundere dig.

Ved at levere de mest omfattende, lægeudformede laboratorieundersøgelser, der findes, giver vi sundhedsbevidste mennesker mulighed for at tage kontrol over deres helbred. Kombineret med vores unikke dybdegående forskning, analyse og coaching vil folk leve levende og opnå succes med deres sundhed.

SAMARBEJDSKLINIKKER

Vil du tilbyde dine kunder vores tests? Get Tested samarbejder med en række førende klinikker. Hvis du driver en sundhedsvirksomhed og ønsker at tilbyde dine kunder vores tests, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]. Vores software gør det nemt selv at profilere i dit eget brand (white label).

ARBEJD MED OS

Vil du arbejde i en hurtigt voksende virksomhed, der er førende inden for e-sundhed?

Brænder du for sundhed og forsøger du at få folk omkring dig til at få det bedre på en faktabaseret måde at arbejde på. Så kan vi være den virksomhed, du skal være med i…

Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men vi er løbende på udkig efter folk med et stort drive, og som brænder for sundhed. I takt med at vi vokser både i Sverige og internationalt, får vi brug for at styrke os på flere områder.

Måske kan du gøre en stor forskel for os?

Send en spontan ansøgning til [email protected], skriv hvorfor du vil arbejde med os, hvad du vil lave, og hvordan du kan fremskynde vores vækst/styrke vores team. Vi besvarer alle forslag, og selv om det ikke betyder et fast job, kan der være andre måder at samarbejde på.